Waspartner worden is een win-winsituatie.

Waspartner worden op de zoekmachine voor de betere carwash, waar u zich ook bevindt, betekent dat u deel uit maakt van een hoogkwalitatief online podium waar uw contactgegevens, uw foto's, uw troeven, uw installatie, uw wasprogramma's, uw promoties en acties door iedere gebruik via pc, laptop, smartphone en tablet onmiddelijk te vinden zijn. Het systeem stelt u verder ook in staat om uw sociale media en whatsapp berichten te ontvangen van klanten met vragen, een afspraak willen maken, hun ervaringen willen delen of meer details willen weten. In een mum van tijd bent u gratis Affiliate, of kan u upgraden naar Partner en zelfs Ambassador met alle rechten en dit zelfs voor al uw was-en poetslocaties. Partners op washmeplease.be profileren zich automatisch als de betere, professionele, kwalitatieve, veilige en duurzame carwash. Kortom, het platform waar u als professional altijd van gedroomd hebt. 

Affiliate

Affiliate Beschrijving

Probeer gratis
100% gratis
Start uw lidmaatschap
Probeer nu

partner

Partner Beschrijving

€14,- / maand
Jaarlijks gefactureerd
Start uw lidmaatschap
Meest populair

ambassador

Ambassador Beschrijving

€22,- / maand
Jaarlijks gefactureerd
Start uw lidmaatschap

Kies jouw lidmaatschap

Affiliate

Probeer gratis Word nu lid

Partner

€14,- / maand Word nu lid

Ambassador

€22,- / maand Word nu lid
Naam carwash
Type carwash
Adres
Openingsuren
Foto's
Contactgegevens
Google Maps wegbeschrijving
Wasprogramma's
Social media(FB, LinkedIn, Instagram, Whatsapp)
Bedrijfsvideo
Promoties
Extra carwashlocaties (max 5)
Topranking bij zoekresultaat
In de kijker

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement gelijk wanneer opzeggen?

Indien u een betalende Partner of Ambassador account neemt loopt dit bedrag voor een jaar. Uw betaling is dus een vast jaarbedrag. Wij verrekenen geen opzeg pro rata van het aantal gebruikte dagen of maanden. Het wordt niet automatisch vernieuwd, u krijgt een uitndoging om uw account te verlengen. Doet u dit niet, dan wordt het account automatisch terug een gratis account met minder opties en rechten. Alle informatie blijft echter wel bewaard zodat u onmiddelijk terug aan de slag kan in een paar oogwenken mocht u opnieuw wensen up te graden. Wil u expliciet, zelfs niet gratis, nog vindbaar zijn op dit platform, dan vraagt u om uw account volledig te vernietigen. Dat doen wij voor u. 


Kan ik maandelijks betalen?

U betaalt een jaarlijke vergoeding die ingaat op het ogenblik dat u betaald hebt en uw account dus aanmaakte. U kan uiteraard jaarlijks gewoon opzeggen nadat u uw mail ontving om uw abonnement te vernieuwen.


Is er een gratis proefperiode?

Je kan een gratis account aanmaken om te zien wat er mogelijk is. Dat is een Affiliate account waarmee u toch al aanwezig bent, al is dit met beperkte machtigingen. Zo leert u hoe waardevol deze visibiiliteit is op het platform. Mits upgrades kan u uw account nog beter profileren, meer foto's en commerciële troeven tonen, acties organiseren, sociale media engageren, meerdere locaties toevoegen, betere zoekresultaten, noem maar op ... U kan ten allen tijde uw account upgraden in een paar klikken in uw dashboard.